A Concrete View

Exploring the viewpoints of Charles Dickens House, Bethnal Green’s monster high-rise, this body of work raises questions about multiculturalism, identity and belonging in the metropolis of London. The council block’s grim architecture reveals interiors that are perhaps familiar or cosy and are certainly personal and unique. Living in the block myself, I photographed this work over five months, what culminated in a self-published photo-book in which I attempt to bring to the surface the difficulties and beauties of living in this microcosm of the world. 

What started as a response to the preconceptions surrounding council estates ended up as a personal journey of getting to know my neighbours. As a way of bringing the photographs back to the community the project has been exhibited at Bethnal Green's local community centre, Oxford House, in June 2017.

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

@FILMLUAR2019